Bel 070 - 346 66 43 of maak meteen online een afspraak!

Joost Polder

Fysiotherapeut en oefentherapeut mensendieck

Joost Polder

Eén therapeut, twee therapievormen

Oefentherapie Mensendieck èn Fysiotherapie, ik bied ze al tientallen jaren aan in onze praktijk aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag. Door die brede kennis en mijn lange ervaring kan ik gericht kiezen uit de beste aanpak voor uw klacht.
Ik ben gespecialiseerd in klachten van de wervelkolom, schoudergordel, bekken, heupen, knieën en enkels. Deze herstellen juist door de combinatie van Fysiotherapie en Mensendieck oefentherapie goed. Fysiotherapie is daarbij geschikt om de pijn direct aan te pakken en te verhelpen. Door Mensendieck-oefeningen verbetert u uw houding. U leert beter te bewegen, waardoor de klachten niet of minder snel terugkomen.
Ik ben lid van beide beroepsverenigingen: VvOCM en KNGF.

Medische fitness

Bewegen is gezond, maar soms is het toch even oppassen geblazen. Bijvoorbeeld als u herstelt van een operatie of een blessure. Dan is het verstandig om onder deskundige begeleiding aan fitness te doen. Dat geldt ook als u rugklachten geeft. Binnen Praktijk 28 in Den Haag hebben we de kennis en de apparatuur waarmee u op een verstandige manier aan fitness kunt doen.
Samen kijken naar uw eigen bewegingspatronen. We schaven bij waar dat nodig is. Ik kijk bij de behandeling altijd naar uw dagelijkse bezigheden, zoals sport of huishouden. Ik stem de therapie en oefeningen daar op af.

Bedrijfsoefentherapie

In de loop der jaren zag ik steeds vaker dat lichamelijke klachten voortkomen uit een verkeerde werkhouding. Een verkeerde stoel, geen goede tiltechniek, een werkplek die te belastend is. Daarom bied ik al enige tijd speciale bedrijfsoefentherapie aan. Ik kom dan op de werkplek kijken en geef vanuit mijn therapeutische achtergrond advies en training. Zo verhelpen èn voorkomen we klachten. Dat is prettig voor werknemer en werkgever, want het voorkomt onnodig verzuim.

We zien u graag bij Praktijk 28!