Praktijk 28
veel therapieën onder één dak

Meimei Yau, oefentherapie Mensendieck

In Praktijk 28 verzorg ik de volgende therapieëen
  • Oefentherapie Mensendieck
  • Groepslessen
  • Meertalig

Jong en enthousiast

in 2013 studeerde ik af als oefentherapeute Mensendieck, sinds 2014 werk ik bij Praktijk 28 en ik ben lid van onze beroepsvereniging, VvOCM. Ik heb gekozen voor dit mooie vak omdat je bij Oefentherapie Mensendieck verder kijkt dan de klacht. Die klacht kan overal vandaan komen: verkeerde houding, overbelasting, orthopedische klachten, neurologische klachten. We verhelpen uw klacht en voorkomen dat die weer terugkomt. Daar bent u het beste mee geholpen.

Groepslessen

Oefentherapie Mensendieck wordt meestal in individuele sessies gegeven. Maar het kan ook heel goed in groepsverband. Bij dat laatste is het vaak niet de bedoeling om een bepaalde klacht te verhelpen. Door samen gericht te oefenen, kun je juist klachten voorkomen. Bijvoorbeeld: 'slimmer' vallen en zo letsel voorkomen. Samen oefenen is nog gezelliger ook. Interesse? Bel me!

Ik spreek uw taal

Bij oefentherapie is het belangrijk dat we elkaar goed begrijpen. Ik wil graag precies weten waar uw klacht zit. U wilt graag dat u mijn uitleg en oefeningen begrijpt. Praktijk 28 zit in een stukje van Den Haag waar niet iedereen goed Nederlands spreekt. Prettig te weten dat ik ook Engels en Cantonees spreek. Dus als u niet goed Nederlands spreekt, dan kunt u toch bij ons terecht.