Praktijk 28
veel therapieën onder één dak

Joost Polder, Oefentherapie Mensendieck en fysiotherapie

In Praktijk 28 verzorg ik de volgende therapieëen
  • Oefentherapie Mensendieck
  • Fysiotherapie
  • Medische fitness
  • Bedrijfsoefentherapie

Éán therapeut, twee therapievormen

Oefentherapie Mensendieck èn fysiotherapie, ik bied ze al tientallen jaren aan in onze praktijk aan de Amsterdamse Veerkade in Den Haag. Door die brede kennis en mijn lange ervaring kan ik gericht kiezen uit de beste aanpak voor uw klacht. Ik ben lid van beide beroepsverenigingen: VvOCM en KNGF.

Medische fitness

Bewegen is gezond, maar soms is het toch even oppassen geblazen. Bijvoorbeeld als u herstelt van een operatie of een blessure. Dan is het verstandig om onder deskundige begeleiding aan fitness te doen. Dat geldt ook als u rugklachten geeft. Binnen Praktijk 28 in Den Haag hebben we de kennis en de apparatuur waarmee u op een verstandige manier aan fitness kunt doen.

Bedrijfsoefentherapie

In de loop der jaren zag ik steeds vaker dat lichamelijke klachten voortkomen uit een verkeerde werkhouding. Een verkeerde stoel, geen goede tiltechniek, een werkplek die te belastend is. Daarom bied ik al enige tijd speciale bedrijfsoefentherapie aan. Ik kom dan op de werkplek kijken en geef vanuit mijn therapeutische achtergrond advies en training. Zo verhelpen èn voorkomen we klachten. Dat is prettig voor werknemer en werkgever, want het voorkomt onnodig verzuim.